Premiile Oscar 2011 » Regulament

1- 28 februarie  2011

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul campaniei promotionale "Bursa Oscar 2011" este compania SC Knopad Software SRL, cu sediul in Str. Vlaicu Voda 7, bl. C8, ap.94, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/20862/15.12.2004, CUI 17040794, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 0002463 si numita in cele ce urmeaza "Organizatorul".
1.2. "Bursa Oscar 2011" se va desfasura in cadrul site-ului metropotam.ro parte din Platforma Metropotam, in sectiunea http://concurs.metropotam.ro/awards/Oscar/.
1.2. "Bursa Oscar 2011" se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, modificari care vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.
1.3. Sistemul Bursa Oscar 2011, precum si toate textele, imaginile si fotografiile provenite de pe site-urile parte din Platforma Metropotam (metropotam.ro, 100eyes.ro, urbanbite.ro), ilustratiile, elementele grafice, simbolurile, puse la dispozitie prin intermediul Site-ului sau al aplicatiilor din site ("Continut") sunt in proprietatea sau sub licentierea SC Knopad Software SRL. Continuarea utilizarii Sistemului semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a acestor conditii de utilizare, asa cum sunt prezentate in Regulament si in "Termenii si conditiile" Platformei Metropotam.

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A "Bursei Oscar 2011"

2.1. Campania este organizata si se desfasoara in perioada 1- 28 februarie 2011, pe intreg teritoriul Romaniei, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada Campaniei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta acest lucru public conform prevederilor prezentului Regulament.


SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1. In Campanie are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, care se inscrie pe site-ul www.metropotam.ro respectand prezentul Regulament.
3.2. Nu au dreptul sa participe in Campanie angajatii companiei SC Knopad Software SRL si ai companiilor implicate in realizarea Bursei Oscar 2011, precum si rudele de gradul intai si afinii (sot/sotie) a acestora.
3.3. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. PARTICIPAREA IN "Bursa Oscar"


4.1. Pentru a participa la Campanie, utilizatorii trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.metropotam.ro (creare cont), cu urmatoarele date personale:
•    Nume, Prenume, Oras, Data nasterii, Sex, Telefon mobil, E-mail
•    Username, Parola, Confirmare parola
•    Nickname
•    Cod de securitate captcha
•    Confirmarea consultarii si acceptarii prevederilor regulamentului si a Termenilor si Conditiilor Platformei Metropotam, referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si a conditiilor de utilizare pe acest site.
4.2. Un utilizator poate fi inregistrat pe site cu UN SINGUR cont valid, cu toate datele personale solicitate completate corect si complet. In cazul in care un utilizator este inregistrat pe site cu mai multe conturi sau in cazul in care datele personale nu sunt completate corect si complet, utilizatorului i se va retrage dreptul de participare in campanie, iar contul/conturile sale vor fi sterse din sistem fara nici o notificare in prealabil.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL COMPETITIONAL

5.1. Pentru a participa in campanie, participantii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:
a) Sa fie inregistrati pe Platforma Metropotam (creare cont) cu datele personale specificate in Sectiunea 4 a prezentului Regulament.
b) Sa se logheze.
c) Sa bifeze raspunsurile in chestionarul disponibil pe http://concurs.metropotam.ro/awards/Oscar/ in perioada 1-28 februarie 2011.
d) Sa isi salveze optiunile (acestea vor fi marcate in chestionar cu un chenar rosu). Fiecare participant are posibilitatea de a-si schimba optiunile pe toata durata campaniei.
- In cadrul campaniei participantii vor putea alege din lista nominalizarilor Galei Oscar 2011 din urmatoarele categorii: Cel mai bun film; Cel mai bun regizor; Cea mai buna actrita in rol principal; Cel mai bun actor in rol principal; Cel mai bun actor in rol secundar; Cea mai buna actrita in rol secundar; Cel mai bun scenariu adaptat; Cel mai bun scenariu original; Cel mai bun film de animatie; Cea mai buna regie artistica; Cele mai bune costume; Cel mai bun machiaj; Cea mai buna editare; Cel mai bun film strain; Cele mai bune efecte vizuale; Cea mai buna coloana sonora- Propunerile care vor primi punctaj (1 punct= 1 propunere confirmata) sunt strict nominalizarile confirmate in cadrul Galei Oscar 2011 din 28 februarie 2011.
e) Pentru fiecare raspuns corect utilizatorii primesc un punct. La sfarsitul campaniei se va publica un clasament in care participantii vor putea vedea propriul punctaj obtinut, pozitia in clasament, pozitia si punctajul primului clasat si pozitia si punctajul ultimului clasat.
- In calcularea clasamentului vor fi luate in considerare doar inscrierile facute pana in data de 27 februarie 2010 ora 23:59.
- Fiecare participant are dreptul sa participe cu un singur cont valid. Orice incercare de fraudare a sistemului va duce la descalificarea utilizatorului in cauza.

SECTIUNEA 6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR


6.1. In data de 28 februarie 2011 in cadrul Galei Oscar se vor anunta castigatorii Premiilor Oscar. Participantii la campanie vor fi punctati in functie de aceste rezultate si clasamentul final va fi disponibil pe site in decursul zilei urmatoare, 29 februarie 2011. Castigatorii campaniei vor fi anuntati pe concurs.metropotam.ro in data de 29 februarie 2011.
6.2. Castigatorii campaniei vor fi stabiliti in functie de clasamentul final, dupa verificarea punctajelor.
6.3. Primii 10 clasati in clasamentul final vor castiga:
- un kit oferit de HBO care contine: o vesta HBO, o caciula HBO, un jurnal HBO si un pix HBO.
6.4. In cazul in care vor exista mai multi participanti cu acelasi punctaj si premiile nu vor putea fi suplimentate, se va recurge la o tragere la sorti pentru stabilirea castigatorilor.

SECTIUNEA 7. ATRIBUIREA PREMIILOR

7.1. Organizatorul va face public in sectiunea castigatori, numele castigatorilor si premiului castigat, in termen de 10 zile lucratoare de la validarea acestora.
7.2. Un castigator al unui premiu se considera validat daca trimite organizatorului o copie dupa actul de identitate, scanat prin email sau curier rapid, si datele din actul de identitate corespund cu cele furnizate la inregistrarea pe Platforma Metropotam.
7.3. In cazul in care numarul de premii va fi suplimentat, restul de premii vor fi puse la dispozitia castigatorilor in maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii castigatorilor. Modalitatea de inmanare a premiului va fi stabilita de comun acord intre Organizator si participant.
7.4. Atribuirea premiului se va face pe baza actului de identitate al castigatorului sau, in cazul minorilor, in baza actului de identitate a parintelui/ tutorelui legal, precum si o declaratie acestora prin care sunt de acord ca minorul sa primeasca premiul respectiv. Constatarea oricaror neconcordante intre datele comunicate in formularul de inscriere de pe site si cele din actul de identitate duce la invalidarea castigatorului si la pierderea dreptului de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a atribui premiul unei rezerve. In cazul in care niciuna dintre rezerve nu poate face dovada identitatii, premiul va ramane in posesia Organizatorului. Premiile nu sunt transmisibile. Refuzul oricarui premiu conduce automat la anularea castigatorului.
7.5. Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a acordat premiul si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

SECTIUNEA 8. ACORDAREA PREMIILOR

8.1. Castigatorii "Bursei Oscar 2011" odata validati isi vor ridica premiile de la sediul organizatorului la o data stabilita de comun acord intre parti.