Inchis 1 invitatie dubla la Duo Stradivarius

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Doi violonisti romani, doua viori Stradivarius, o singura scena : Alexandru Tomescu si Razvan Stoica sustin o reprezentatie inedita in fata publicul roman, joi, 3 decembrie, ora 20:00, in cadrul evenimentului Duo Stradivarius la Sala Radio.

Cele doua viori Stradivarius, datate in prima jumatate a secolului 18 (1702, respectiv 1729) vor raspandi frecvente atent studiate si precis materializate de arcusul si tehnica desavarsita a celor doi mari violonisti romani.

Repertoriul concertului include, in acest moment, atat partituri de Georges Bizet, Fritz Kreisler si Henrik Wieniawski, cat si alte surprize muzicale, ce vor delecta publicul present prin ingeniozitatea si acuratetea interpretarii.

Poti castiga invitatia dubla daca:

- Esti membru Metropotam (mai multe detalii aici)
- Daca ne spui printr-un comentariu, pana pe data de 2 decembrie la ora 12:00 - Din ce ani dateaza cele 2 viori Stradivarius?
- Daca ai castigat, sa raspunzi la mailul pe care ti-l trimitem, pentru a transmite in timp util datele tale.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si anuntati pe data de 2 decembrie.

Pe 3 decembrie, publicul prezent la evenimentul Duo Stradivarius va putea să se delecteze și cu o mulțime de surprize vizuale oferite de Galeriile Artmark.
Expoziția lunii decembrie reprezintă o sursă de inspirație veritabilă pentru cei aflați în căutarea unui dar unic, cu poveste, oferindu-le acestora o gamă variată de opere de artă semnate de mari artiști români și obiecte de artă decorativă. (Facebook event)


Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera