Inchis Participa gratuit la cursul Atelier practic de teatru, cu actrita Smaranda Caragea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fundatia Calea Victoriei organizeaza marti, 5 mai, ora 19.00, Atelierul practic de teatru, cu actrita Samaranda Caragea, in cadrul caruia, intr-o atmosfera relaxanta veti invata cum sa interpretati diferite tipologii umane.

Atelierul practic de teatru si actorie va fi organizat in 8 sedinte si se va finaliza cu un mic spectacol construit pe texte valoroase, analizate si interpretate la curs.

Daca esti pasionat de teatru, atunci afla ca poti participa gratuit la acest curs.

1

Ce trebuie sa faci:

- Daca ne spui printr-un comentariu, pana pe data de 30 aprilie, la ora 12:00 - de ce vrei sa participi la curs.
- Daca ai castigat, sa raspunzi la mailul pe care ti-l trimitem, pentru a transmite in timp util datele tale.

"Asadar, pe parcursul celor 8 intalniri vom gusta un pic din metodele de tehnica teatrala, vom incerca sa le aplicam si sa le experimentam pe textele propuse, vom stimula creativitatea si inspiratia fiecaruia pentru justificarea fiecarui text in parte.

Orice text dramatic, fie el in proza sau in versuri poate fi interpretat diferit de fiecare persoana in parte, chiar daca povestea este aceeasi, optiunea, scopul si bagajul de experiente ale fiecarui actor/om/nonactor fiind cele care fac ca textul sa fie mai intai interpretat, apoi transmis si receptionat diferit", se arata in descrierea cursului.

Castigatorul este: pauzadupa


2 comentarii vrei sa comentezi?

Participa gratuit la cursul Atelier practic de teatru, cu actrita Smaranda Caragea
pauzadupa
#1 -

Atelierul practic de teatru, cu actrita Samaranda Caragea

"Daca esti pasionat de teatru, atunci afla ca poti participa gratuit la acest curs." ,

Este genial! Eu sunt genul care toata viata a fost pasionat de tot ce are legatura cu arta. Fiind nascut in zodia racului am fost inclinat spre zona artistica , dar din pacate, dupa cum spune si zodia am avut proasta calitate de a face 2 pasi inainte si 1 inapoi. Ocazii multe pana la varsta de 24 de ani ce sa zic ,dar nu am avut niciodata ce am acum si anume motivatia. Ador teatrul si tot ce ar putea avea legatura aceasta lume.
Nu de putine ori am avut gandul de a participa la un curs de teatru insa de fiecare data nu am dus la bun sfarsit. Sper ca acum , la 24 de ani , motivat si cu ganduri mari , sa imi pot indeplini visurile si sa nu mai fiu bantuit de vorba aceea spusa de prieteni sau familie ce iti aduce aminte de un alt regret din viata ta , : " actor trebuia sa te faci! "

Participa gratuit la cursul Atelier practic de teatru, cu actrita Smaranda Caragea
Infinity21
#2 -

O super ocazie de a transmite emotii

Mi se pare absolut superb ceea ce oferiti voi, este o super oportunitate, sper din tot sufletul sa castig! In decembrie am fost de curiozitate la un curs de actorie 2 saptamani si m-a fascinat pur si simplu, dupa s-a luat liber de sarbatori si din pacate dupa a trebuit sa renunt din cauza job-ului foarte solicitant. Era o lume noua pentru mine care m-a cucerit instant, imi este extrem de dor de acele momente unice, aplauzele mi-au confirmat ca intr-adevar ma prinde, a fost fantastic! Acum o saptamana am visat ca ma certam groaznic cu ai mei fiindca nu ma lasau sa dau la actorie, in anul 2 de ASE am avut o discutie si acum regret enorm ca nu m-am impus... Dupa 3 zile mi-a trimis o prietena link-ul despre acest atelier si m-am bucurat foarte tare! Ador sa starnesc reactii si ma simt extrem de bine pe scena, ma simt ca si cum m-as fi nascut acolo... Prietenii imi spuneau des ca ar fi trebuit sa dau la actorie, cand glumesc par extrem de credibila :) Am auzit ca Smaranda Caragea este o actrita foarte buna si m-as simti onorata sa particip la acest atelier. Sunt mai hotarata ca niciodata sa-mi ascult glasul inimii, indiferent de problemele zilnice, doar facand ceea ce-mi place cu adevarat simt ca traiesc 100% si pot avea rezultate deosebite. Imi inchei aici pledoaria :) Va multumesc!Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera