Inchis Journey in pictures- Castiga o cina sau bauturi din partea casei oferite de Journey pub!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Concursul JOURNEY IN PICTURES s-a încheiat! Mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat acestui exercițiu creativ.

Pentru originalitate, compoziție și calitate fotografică,  echipa Journey Pub acordă un premiu special Alexandrei Mihalcea pentru poza „Fluturii din terasă”. Premiul constă într-un voucher pentru cină de 2 persoane în valoare de 100 ron.

Câștigătoarea concursului conform regulamentului este Diana Fercu pentru poza „Cu fluturii în mână”. Premiul se acordă pe baza numărului de like-uri primite.

Felicitări! Câștigătorii vor primi pe e-mail detalii referitoarea la revendicarea premiilor.

In urma selectiei facute, va anuntam castigatorii concursului Journey in pictures:

  • Adela Butan
  • Adelina Lopotaru
  • Alexandra Mihalcea
  • Andreea Chelsoi
  • Andreea Mihai
  • Diana Fercu
  • Diana Lazar
  • Ciobanu Adriana
  • Ionescu Ioana
  • Renea Cristina

Castigatorii vor fi anuntati  prin e-mail unde vor primi mai multe informatii in legatura cu ridicarea premiului si detalii referitoare la desfasurarea urmatoarei etape. Pozele selectate vor fi puse in album pe pagina de Facebook  Metropotam si Journey Pub pe data de 18 august . Voturile se fac pe pagina Journey Pub pana la data de 27 august. Poza cu cele mai multe Like-uri primeste premiul cel mare.

Journey in pictures!

Journey Pub si Metropotam te invita sa fii creativ! Participa la concurs cu una sau mai multe fotografii facute in Journey pub si poti castiga bauturi de vara din partea casei si marele premiu, o cina pentru 2 persoane in valoare de 150 ron si expunerea pozei castigatoare in local.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti pe adresa marketing@journey-pub.ro  pozele tale. Cele mai frumoase poze vor fi selectionate si puse intr-un album pe pagina Metropotam si Journey Pub. Toate pozele ulterior selectate vor primi automat o bautura de vara din partea casei. Marele premiu se va stabili pe baza like-urilor de pe pagina Journey Pub,  primite in perioada 14 august- 27 august

Data limita a trimiterii pozelor este 13 august 2014.

Despre premii:

Premiile vor consta in: vouchere de consumatie pentru cei alesi sa participe la etapa finala (1 bautura din partea casei la alegere dintre categoriile Smoothies, Milkshake, Frozen Mocktails ) .
SMOOTHIES
SMOOTHIE CU CAPSUNI SI ZMEURA 
SMOOTHIE CU BANANE SI COCOS  
SMOOTHIE CU MANGO SI KIWI  

MILKSHAKES
MILKSHAKE DE CIOCOLATA 
MILKSHAKE DE VANILIE  
MILKSHAKE DE BANANE  

FROZEN MOCKTAILS
DREAM FOREST  
PINK ISLAND   
FRUIT JUNGLE  
SUNSET SKY  
MORNING SUN  
BERRY CLOUDS  

Premiul cel mare va beneficia de un voucher pentru 2 persoane in valoare de 150 ron!


Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera