Inchis Cumpara bilete la Tam Tam Music Fest si castigi boxe de la LaCie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Castigatorul este: Andrei Mihail. Detalii pe mail.
Metropotam pune la cale un festival mare: 5 cluburi, 5 genuri de muzica diferita, Tam Tam Music Fest - Noaptea in care NU vrei sa dormi. Cum va spuneam si ieri, biletele s-au pus deja in vanzare la niste preturi speciale: 1 bilet pentru toate concertele (in toate cluburile) =  29 lei; 2 bilete (pentru tine si un prieten) = 49 lei; 3 bilete (pentru tine si 2 prieteni) = 69 lei.

Cu un bilet poti merge in toate cele 5 cluburi sa vezi toate concertele din cadrul Tam Tam Fest la care vor veni cele mai misto trupe din Romania, line-up din care am anuntat deja primele nume.

Pe langa preturile speciale, venim si cu o alta surpriza: un premiu oferit o data la cateva zile celor care isi cumpara bilet la Tam Tam Fest. Primul premiu pus la bataie este un set de boxe cu un design super cool de la LaCie


sursa foto

Cum castigi boxele de la LaCie?


Trebuie doar sa-ti rezervi o seara de distractie la Tam Tam Music Fest pe 26 noiembrie si sa-ti cumperi biletul sau biletele la eveniment - pana luni, 14 noiembrie, ora 15.00. 

 
!Daca iti cumperi online biletele pana luni
, 14 noiembrie, intri automat in tragerea la sorti pentru premiul care iti aduce muzica la o super calitate, o boxele cu un design futurist! 

Asadar, intra aici si alege cate bilete vrei sa cumperi pentru o noapte de muzica buna si poate te alegi si cu premiul nostru.

* Atentie, vei fi redirectionat catre site-ul unde se face plata online, la MobilPay. Dupa ce se efectueaza plata, vei primi un mail de confirmare, ceea ce inseamna ca intri automat in tragerea la sorti pentru primul premiu.

* te rugam sa completezi cu atentie datele cand faci plata online pentru ca numele trecut in formularul de plata se va regasi si pe lista de la intrare din fiecare club partener la Tam Tam Music Fest.

Castigatorul se anunta luni, 14 noiembrie, dupa ora 15:00 si, tot luni, vom posta un nou concurs pentru cei care-si cumpara bilete la Tam Tam Music Fest.

Detalii despre primul premiu pentru cei care-si cumpara bilete la Tam Tam Music Fest:

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera