Inchis Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
bd

Editura Vellant lanseaza joi, 28 octombrie, albumul Istoria benzii besenate romanesti, volum ingrijit de Dodo Nita si Alexandru Ciubotariu. Inauntrul cartii veti putea descoperi peste o suta de ani de BD romanesc. Cartea s-a nascut din necesitatea de a inlatura confuzia din jurul acestei forme de arta, adesea confundata cu ilustratia de carte, caricatura, desen animat sau film de animatie.

Cartea acopera o zona putin explorata a artelor vizuale din Romania, conturand in acelasi timp o istorie paralela a secolului XX romanesc. Impartita in trei capitole – Varsta de Aur (1891-1947), Socialism si BD (1948-1989) si Banda desenata contemporana (1990-2010) – cartea prezinta nu numai evolutia fenomenului si a tehnicii BD in Romania, ci si paradoxurile acestei evolutii.

Puteti castiga un volum din Istoria benzii desenate romanesti cu autograf de la autorii cartii, Dodo Nita si Alexandru Ciubotariu, pus la bataie de Vellant, raspunzand intr-un comentariu la intrebarea: Daca ai fi supererou, ce nume si ce superputeri ai avea?

Premiem ingeniozitatea si creativitatea raspunsurilor. Castigatorii vor fi alesi de juriul format din redactia Metropotam si Editura Vellant.

Nu uitati sa completati campul cu adresa de e-mail, pentru a putea fi contactati daca sunteti alesi printre castigatori.

Deadline: 2 noiembrie, ora 12:00.

Castigatorul este: Super Rebus.


32 comentarii vrei sa comentezi?

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
marina24
#1 -

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant (Smarandoiu Marina)

Toti avem clipe cand ne inchipuim cum ar fi sa devenim peste noapte super eroi. Eu chiar mi-as dori sa fiu o supereroina! Daca acest lucru s-ar intampla m-ar chema SuperLexi (Super datorita puterilor mele care sunt la superlativ, sunt un fel de varianta feminina a lui Superman si Lexi de la numele meu Alexia) si as fi o superwoman cu puteri colosale, atat fizice, cat si psihice: transform hartia in bancnote de 100 de Euro (asa ajut oricand pe cei care au nevoie de bani), pietrele in mancare (pentru a putea hranii oamenii saraci) si gunoaiele in iarba (pentru a proteja natura), comunic in orice limba straina (inclusiv in limba latina si cea a animalelor, bineanteles), ma multiplic atunci cand trebuie sa ajung in mai multe locuri la aceiasi ora, alerg mai repede ca Usain Bolt, sunt intangibila la boli si afectiuni dureroase fizic, retin si pot accesa oricand tot ce invat, controlez apa si focul, ajutand astfel pompierii, vad in intuneric si prin ziduri cu ajutorul ochilor mei cu inflarosu, vad în viitor, mă teleportez cand este nevoie, controlez vremea, zbor in picioare (doar noaptea, pentru a nu ma ciocni cu alte pasari si pentru a nu fi vazuta de oameni), devin invizibila atunci cand vreau sa nu fiu vazuta, citesc gandurile oamenilor, am darul premonitiei, opresc timpul în loc (schimb firul lucrurilor cât timp ceilalţi rămân îngheţaţi) si levitez cand vreau sa meditez. Cea mai importanta arma a mea este vindecarea oamenilor de orice boala, inclusiv cancerul doar prin atingerea cu mana stanga. Superman este mic copil pe langa mine cu puterile mele exceptionale, nu-i asa? GO SuperLexi!

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
adriana.d
#2 -

New comment

m-as numi Noura si as urca zilnic pana la nori pentru ai modela asa cum imi trece prin cap :)

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
adriana.d
#3 -

New comment

m-as numi Noura si as urca zilnic pana la nori pentru ai modela asa cum imi trece prin cap :)

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Cristina Tiron
#4 -

New comment

"Tin-te tare, Pispirica!". Asa mi-am dat seama care este identitatea mea care ar putea foarte bine sa faca subiectul unei benzi desenate. M-as numi Pispirica, pentru ca suna frumos, are ceva duiosie in el, o rezonanta mioritica si emana fragilitate. Deci, ies in fata cu arma asta, pentru ca puterile mele sa fie greu sesizabile pentru cei care nu ma cunosc sau pentru a parea si mai spectaculoase atunci cand trebuie sa le demonstrez. doar ca eu nu am puteri pe care le pun in slujba altora in maniera in care ceilalti stiu. Eu pot sa cunosc sufletele lucrurilor, pentru ca m-am nascut constient fiind de faptul ca fiecare lucru are sufletul sau. Suflet e o denumire destul de conventionala, pentru ca ceea ce vad eu este de fapt un cumul de dorinte nesatisfacute sau de asteptari neatinse. M-as imprieteni cu lucrurile si le-as salva, dar as face asta intr-un mod in care de calitatile mele s-ar folosi atat lucrurile, cat si cei care le stapanesc: cutitele nu ar mai provoca rani, sarmele nu ar mai face impunsaturi, prizele nu ar mai inspaimanta copiii cu degete curioase, cartile nu ar mai indeparta prin dimensiune, oglinzile nu ar mai fi obiecte aducatoare de ghinion. Ar fi mic ceea ce as face eu, dar Pispirica isi asuma misiuni care nu il depasesc, pentru ca are convingerea ca nu e singurul Pispirica din lumea asta.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
MIHAELA
#5 -

concurs

Eu as vrea sa fiu SURAS-DE-SOARE- o super eroina care ar indeplini toate dorintele copilasilor, le-as aduce un suras cald pe fetisoarele lor candide.Este atat de minunat sa privesti chipul unui copil atunci cand i se implineste o dorinta...Eu am avut acest noroc- sa vad fata unui copil super-fericit.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Tusai Istvan
#6 -

supererou

Am primit la banda desenata la grafica ,tema :eu si/SAU supereroul , si la voi i trebuie sa rezolv aceasta tema:D ce coincidenta am foarte mare nevoie de aceasta carte m-ar ajuta foarte mult, la schite si la idei, toti pornim cu aceeasi sansa , deci scucces pentru toti!!! Supereroul meu se numeste rabonas , traieste pe galaxya rabonorum, Personajul din spatele supereroului este de fapt , joshu , un personaj pozitiv luptadanu-se pentru dreptatea in orasul sau ,mai precis aducand dreptate in lumea sportului , in fotbal , sportul sau preferat, astefel razbunandu-l pe tatal sau un mare fotbalist omorat de un inamic de pe o alta planeta; ajutandu-i pe cai mai bun sa castige ,si ai ajuta pe cei aflati in pericol.Joshu are desigur si un prieten de nadejde , poate cel mai apropiat prieten de-al sau Brown, fiind un animator, caricaturist, la un ziar renumit din orasul lor, el a creat toate haine de supereroi pentru amandoi, dar dintr-o poveste cu supereroi nu pot lipsi personajele negative, pe care personajul principal si ajutorul sau trebuie sa il infreunte pentru a asigura pacea in orasul lor, Lorden , crescut in lumea talharilor,pe planeta Cronsus este cu siguranta cel mai de temut erou negativ , dusman al celori doi, crescut in lumea talharilor, jumatate robot.Pe aceasta planeta rasa umana este in razboi de sute de ani cu robotii planetei Cronsus, un razboi pe care planeta Robonorum il pierdea ince incet inainte de aparitia celor doi supereroi Joshu si brown.Eroul negativ provenind tot dintro familie de sportivi, vazad ca nevand nicio sansa in fata lui josh il obliga pe joshu la un duel , in sportul lor preferat, acesta tinandu-l pe prietenul lui cel mai bun in captivitate si itentionand sa il lase doar in cazul in care va fi invins. Finalul este fericit dupa , ca si in toate” alte povestile cu supereroi , deci stim ca peronajele pozitive l-au invins pe cel negativ , aducand dreptate planetei, si razbunandu-l pe cel drag.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Patricia Lidia
#7 -

supererou

Cu siguranta m-as numi Neutro si as putea sa ma transform in orice vietate doresc...

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
super rebus
#8 -

Super Rebus

Dacă ar fi să fiu supererou aş fi, fără îndoială, literele alfabetului. Literele sunt supereroii grafferilor, artiştii stradali anonimi care ȋncearcă să aducă viaţă ȋn arhitectonica sobră şi plictisitoare a metropolelor lumii. După metamorfoză mi-aş folosi superputerile creative şi m-aş desena pe toţi pereţii, pe toate clădirile gri, fade din Bucureşti.

Din Ferentari până pe balconele Casei Poporului, din Berceni până în Cotroceni m-aş transpune ȋn diferite culori şi grafii, aş decora literele cu brizbrizuri şi motive grafice plăcute vederii trecătorilor care, de obicei, merg cu privirea adânc ȋnfiptă ȋn pământ-pasageri anonimi ȋn străinul mediu urban care pare că nu transmite niciodată nimic.

Apoi, prin şiruri de litere, eroul meu ar transforma ȋn FLORI DE MUCEGAI (font 1454 Gutenberg Bibel pentru "flori" şi font Funk '80 pentru "mucegai") scările de bloc din Titan şi ar face IZVOARE times new roman din micile chiuvete ale lacustrelor locuinţe din Balta Albă.

Aş imprima BUCURIE pe pereţii de miuţă a locurilor de joacă din Drumul Taberei şi aş transforma ȋn PLĂCERE (font Jing Jing, culoare verde deschis) şi CALM (font Whassis Calm, albastrul norilor) pe autobuzele R.A.T.B care se ȋnşiruiesc zilnic la ora amiezii pe Calea 13 Septembrie.

Am şi duşmani ȋn jungla aceasta semiotică. Cartierele „cutii de chibrituri” şi fabricile şi străzile smolite şi claxoanele şi ȋnjurăturile sunt antieroii supremi ai lumii mele. E momentul să folosim puterile speciale. La semafor apare semnalul supereroului-POW!!!

Toate se topesc sub presiunea linotipului-prietenul meu de nădejde- şi apar apoi, ca noi, turnate ȋn rânduri ȋntregi de jocuri de cuvinte ce se încolăcesc, şerpuiesc, ȋntretaie ȋntr-un superb rebus.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Marginean Alina
#9 -

concurs

daca ar fi sa aleg un supererou as alege sa fiu ..zana invizibila sa fac bine celor care merita si sa nu fiu vazuta..

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Halalau Madalina
#10 -

concurs

sunt NoA ,superputerea mea este sa colorez lumea,copacii pana acum 1000 de ani erau mov,luna era verde si oamenii erau zebre si nu,nu sunt daltonist.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
baidoc mihaela
#11 -

supererou

mi-as alege numele de supermicky, mi-as dori sa am superputeri de schimbare a unor ifose de vedete...de exemplu cand li-e lumea mai draga as destunfla toate vedetele tunate, botoxate, siliconate...

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Konzzz
#12 -

Concurs supererou

MegaNick ar fi numele meu si mi-ar placea sa am ca super-putere, fortza de a bloca printr-o simpla privire masinile nesimtitilor si figurantilor din trafic.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
cris ellada
#13 -

superhero

shadowsmurf, o creatura invizibila care se strecoara in salile de judecata sau in parlament si indreapta greselile " marilor conducatori". in timpul liber o antrenez pe shadowcat sa indeplineasca dorintele copiilor

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
neamielu
#14 -

not another hero

eu as fi o oaie.. neagra.. si as face numai boroboate in dorinta mea de a face pe eroul.. mi-ar placea sa apar in benzi desenate in care as incerca de fiecare data o noua superputere dar as reusi sa duc incercarea episodului pana la capat numai fiind eu insumi.. si totul pentru a-mi ajuta prietenii la ananghie (magarusul, purcelul, cocosul, curcanul, gascanul...)

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Cris
#15 -

LoliPoli (ascensorulcompany@yahoo.com)

Daca ai fi supererou, m-ar chema LoliPoli si as avea niste superputeri nemaiantalnite si nemaivazute. As avea puterea de a cunoaste limbajul bebelusilor (i-as intreba cum este in burtica lui mami si cum de pot sa planga atat de tare), as putea sa mananc cata pizza vreau fara sa ma ingras, sa conduc orice masina si sa pilotez Air Force One, fara sa fi luat nici macar o lectie, sa vad 3D la TV si la cinema fara sa port ochelari speciali si sa-i fac pe oameni sa rada la orice gluma de-a mea.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Alexandra
#16 -

concurs

Daca as fi un super erou, mi-as dori sa fiu Samantha. Mi-ar placea sa pot stramba din nas si sa fac lumea asta mai buna, o lume in care sa nu fie copii bolnavi, sa nu fie oameni flamanzi, sa nu fie conflicte armate si toate atrocitatile care se intampla in ziua de azi. Stiu...vrabia malai viseaza....

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Veronica
#17 -

pisicile nu vin cand sunt chemate, ci cand vor ele

Initial ma gandisem la ceva gen Cpt Planet, insa lumea intreaga e o mare responsabilitate chiar si pentru un supererou.
Asa ca as fi mai degraba Catwoman (din pacate in seara asta nu am idei prea originale). Astfel as putea sa pedepsesc hotii de buzunare din autobuze(si nu numai), violatorii, scandalagiii, soferii (dar si pietonii) necivilizati, as putea interveni fara nicio dificultate in disputele cu tiganii (cu care ne e atat de teama sa ne confruntam). As face "curatenie" in tara (si nu ma refer neaparat la ecologizare). As face multe...
Dar...din pacate, chiar daca-mi permit sa visez, raman un om banal :|

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
dev
#18 -

Santa, Clau S.

De-as fi super erou...

as fi nemuritor
as putea incetini timpul
as putea citi gandurile oamenilor
as fi... imun la frig
as avea un costum rosu cu alb
barba deasa
o sanie
niste reni
si un sac mare.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Buzulica
#19 -

hahaha

Ce bine ca mai exista concursuri de creativitate pentru adulti...Eu daca as fi un super erou as vrea sa am frumusetea lui Fat-Frumos, puterea lui Popeye si a lui Praslea cel Voinic, atitudinea lui Bat Man, farmecul lui Zorro, inteligenta lui Dexter, costumatia lui Superman (cu care putea sa zboare), costumatia lui Spider Man (cu care putea sa se catare) si tupeul lui Johnny Bravo. :)) Cred ca ar fi cel mai reusit personaj de desene animate pe care l-as numi TheNewGuy :D!

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Uscatu Claudiu
#20 -

superhero

I'd be AwsomeMan and I'd just be awsome ;)

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
TeenageCreep
#21 -

New comment

name: adrien seelebruder
as rupe jmenu' la jmenarii care se iau de the weak ppl. in zona titan
la vestimentatie, as arata ceva gen Harrison Ford in Blade Runner sau tipu' din Stalker

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
llauralaura
#22 -

concurs

Daca ai fi supererou, ce nume si ce superputeri ai avea?
Daca as fi supererou mi-ar place sa ma numesc Superwoman si mi-ar place sa ma pot transforma cand vreau eu sa fiu invizibila.Daca as face acest lucru as putea vedea ce fac altii si cu siguranta as putea stopa multe lucruri rele...

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Alexuta
#23 -

comment

am scris si eu un comment ieri si vad ca nu a aparut...

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Alexuta
#24 -

supereu

Eu as vrea sa fiu supercititoare. As fi atunci supereu, versiunea mea ideala. Mi-as pastra numele, insa as deveni prin conventie Superalexuta si as fi o supernecunoscuta. Nimeni nu ar banui ca eu de fapt salvez o lume. Lumea mea obosita si monotona s-ar transforma intr-o superaventura. Puterea mea principala ar fi sa citesc carti, dar sa le citesc cu o superviteza si sa ma implic in tot ce citesc, devenind poate chiar personaj. As vrea sa traiesc superextrem, zburand printre povesti, zambind, neintelegand, alergand in cerc in jurul unei idei, alunecand apoi periculos intr-o alta, sarind in gol de pe cele mai inalte sentimente, lovindu-ma de un cuvant superoarecare...
Ar fi ca un supertrip. Pacat doar ca e superimposibil.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Klaus Nether
#25 -

Incruntat privesc orizontul, fumul de la gratar imi intra in ochii

Ca erou imi am barlogul intr-o anexa pe bloc.Stau vigilent intr-un hamac de panza intins intre 2 antene. Langa hamac pe o noptiera aruncata la gunoi cu un telefon pentru urgente luat de la retragerea din activiate a Powerpuff Girls.Suna telefonul, imi desfac hamacul si il fac capa plec pe scari sa salvez situatia.Un sfert din capa se taraie pe scari cand ajung in dreptul apartamentului meu unde toti ma cunosc ca tipul ce le pune credite la masinute.Deschid frigiderul si iau cu mine borcanul cu compot de visine cu samburi.
Ajung, vad un raufacator, scuip 2 samburi si ii gauresc teasta.O admiratoare ma recunoaste si imi semnez numele cu marker permanent pe sanii ei,"Picpalac".

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Andreea C
#26 -

supererou

LocaGirl m-as numi si superputerea mea ar fii aceea de a inveseli lumea cu ajutorul mintii.
Numai cu un zambet de al meu aplicat catre ei , as reusi ceva extraordinar: nu riduri, nu fata incruntata.
As reda optimismul, sa vada viata cu ochii mai buni.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Doina
#27 -

SF

Aici e SONDA de FORARE pentru DORINTE NEROSTITE! - SF, desigur!
Totusi, mi-ar placea sa am puterea de a indeplini dorinte simple, dar care par irealizabile. Unui tuareg din Sahara i-as monta un dus langa cort, unui eschimos i-as duce in turneu o gradina zoologica cu girafe si lei, iar pe indonezienii care au vulcani activi pe insule, i-as inzestra cu vulcani stinsi in a caror cratere se afla lacuri minunate!

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Alexandra
#28 -

pt concurs supererou

Mie mi-ar placea sa fiu THE MINDREADER WOMAN, sa am puterea de a citi gandurile oamenilor doar uitandu-ma in ochii lor, sa stiu care dintre ei sunt sinceri si care mint, care sunt fericiti si care sunt tristi. As putea de asemeni sa le citesc cele mai aprinse dorinte care le mistuie inima in tacere, uitate undeva intr-un ungher al sufletului din cauza ca par imposibil de realizat si sa le redau speranta ca intr-o zi se vor implini, sa ii fac sa fie optimisti, pentru ca doar gandindu-te la un lucru si crezand cu adevarat ca se va intampla ce iti doresti faci ca acea dorinta sa devina, incetul cu incetul, realitate!De fapt, aceasta superputere se afla in fiecare dintre noi, trebuie doar sa o lasam sa iasa la suprafata, sa fim mai atenti la cei din jurul nostru, sa ii ascultam mai atent, sa fim mai receptivi la nevoile lor, sa le fim PRIETENI...

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Tavi
#29 -

supererou

EU AS DORI SA FIU UN FEL DE HARRY POTTER ,SA POT AVEA PUTERI DE VRAJITOR SI SA POT ZBURA PE DEASUPRA TERREI. As putea sa intru astfel in fiecare casa , de oameni saraci sau bogati si sa vad daca merita destinul pe care l-au primit. Daca as face vraji, as face numai vraji bune , sa pot schimba sorta cruda a unora. De asemenea printr-o vraja as schimba crudul destin al necuvantatoarelor. Le-as da glas sa poata sa-si exprime sentimentele. In final printr-o magie as pune la conducerea Terrei numai copii sau adolescenti. Astfel as elimina eroii negativi si lumea ar fi plina de eroi pozitivi.

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Patriciu
#30 -

Cronum - (Cronos e deja luat, teoretic)

mereu mi-am dorit (inca imi doresc) sa pot controla timpul. totul se invarte in jurul timpului, sau totul se schimba cu timpul... "n-am timp de aia, nici de aia...". ar cam fi cazul sa pot sa-mi fac singur timp pentru toate.

evident mi-as face timp sa fac si altora timp, daca e chiar important, as calatori in timp sa vad "cum era pe-atunci" sau cum va fi in anul 3000 (au mai cantat unii despre anul 2000 dar nu prea au pierdut multe...).

as invata in direct cum au luat decizii intelepte unii, as incerca sa influentez in bine deciziile mai putin bune ale altora. in politica nu cred ca m-as baga caci chiar si cu puteri nu cred ca as avea destul timp sa-i schimb pe toti. si probabil mi-as strica si caracterul...

de asemenea, mereu mi-am dorit sa pot zbura, si din moment ce timpul zboara, s-ar putea sa am o sansa. si fiind un manipulator al timpului, nici n-as avea nevoie de identitati secrete si as putea ramane tot obisnuit, fara sa port vreo pelerina ciudata sau haine din spandex.

as fi curios sa aflu daca multe evenimente sau persoane chiar au existat, insa raspunsurile sigur le-as pastra numai pentru mine, nu din lacomie ci din dorinta de a nu crea o trilogie din razboaiele mondiale.

inca nu stiu cum as putea ajunge in posesia unei asemenea puteri: clepsidra nu te musca, nu are radiatii si nici nu cred ca ar veni pe pamant intr-o cometa.

dar mai mult ca sigur m-as delecta cu slagare proprii gen: "E timpul pentru Cronum!" sau "E timpul s-o fac si pe asta!"

si, de ce nu, sa ma gandesc ca "Trebuie sa-mi fac timp pentru o slujba caci nu ma plateste nimeni sa stiu ce s-a intamplat de fapt in istorie ci doar sa stiu lucrurile asa cum s-a scris despre ele..."

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
Florina Natu
#31 -

Supererou

Daca as fi un supererou, as ajuta batranii aia care abia isi tarsaie picioarele pe trecerile de pietoni, care se pornesc pe verde, dar ii prinde rosul la a treia dunga a zebrei. As ajuta batranii aia care se chinuie sa nu se rastoarne cu susul in jos in trolee. As ajuta batranii aia pe care ii latra cainii si tot ce pot face e sa priveasca inspaimantanti in jur, cersind ajutor. As ajuta batranii aia carora unii tineri le spun dur:"Hai, tataie, mai cu talent!". As ajuta batranii aia care inca mai au putere sa mearga la piata, dar care, spre drumul de intoarcere acasa, parca mor pe drum, cu plasele in mana. As ajuta batranii pentru ca mi-e mila de ei si mi-e mila de mine in viitor. Probabil as face intr-un fel cat se poate de haios, ca altfel as fi un supererou deprimat :) M-as porecli EroinaBambina :)

Castiga Istoria benzii desenate romanesti de la Editura Vellant
visina albastra
#32 -

New comment

Ma numesc Mesmeris. Daca m-ai vedea, ai spune ca sunt persoana obisnuita de pe strada, imbracata in jeansi, sacou, un papion la gat si o palarie pentru zilele ploioase.
Slujba mea e asemenea unui serviciu public. Ceva mai speciala insa. Unii oameni au life coach sau traineri personali. Eu sunt un supererou din anul 2010. Multi vor fie sa conduca lumea sau sa o salveze. Nu am vrut sa fiu la mijloc si am decis sa salvez oamenii de ei insisi. Adica de stari de nestare, tristete, pesimism si blocaje emotionale.
Cand merg pe strada, pot sa vad culoarea energiei fiecarei persoane. Informatiile le adun in papionul meu. Albastrul indica o stare buna insa gri-ul una opusa.
Ori de cate ori gasesc aceste gauri umane gri, le absorb in corpul meu si le transform in energie pozitiva albastra. Aceasta ajunge la persoana salvata in momentul in care trag in ei cu prastia, bile de energie albastre.
Exista si cazuri dificile cand oamenii nu pot fi salvati asa usor. Atunci palaria mea ma ajuta sa iau forma unui obiect, animal, persoana din viata lor, insa doar ca umbra. Noaptea apar brusc in fata lor si in timp ce afara timpul uman curge, cu o pelerina recreez un moment invizibil atemporal si ii pun fata in fata cu situatia care le-a stricat echilibrul.
A doua zi, ei cred ca totul ca a fost un vis.Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera