Inchis Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Inca un concurs cu inca doua bilete la concertul Guns N'Roses de pe 21 septembrie. De data asta plecam de la doua piese GNR, Welcome to the Jungle si Paradise City, si le contragem in Welcome to Jungle City. Vrem deci sa vedem cum intrepretati jungla urbana in fotografii.

Cerinte:
- fotografii cu peisaj urban. Nu acceptam imagini cu jungle sau paduri autentice, vrem musai jungla urbana.
- se pot trimite fotografii din orice oras al Romaniei, trebuie doar sa specificati locul.
- acceptam procesare moderata a imaginilor (culoare, luminozitate, sharpness).
- nu acceptam colaje, nici diptice sau triptice, nici alte elemente straine fotografiei originale.
- se poate trimite o singura fotografie/participant.
- rezolutie sugerata: 800px latura mare.
- alaturi de orasul in care ati facut fotografia, scrieti-va si numele complet.

Nota: Intrucat fraudele la concursurile foto sunt extrem de frecvente, metropotam isi rezerva dreptul ca in cazul in care exista dubii asupra "paternitatii" unei imagini sa ceara sa vada fotografia la rezolutie mare sau, in cazul in care aceasta a fost procesata, originalul.

Fotografiile se pot trimite pana pe data de 16 septembrie (inclusiv) pe adresa concurs [la] metropotam [punct] ro. Pe data de 17 septembrie juriul redactiei metropotam va nota fotografiile dupa criteriile mentionate mai jos si autorii primelor doua fotografii din clasament vor primi cate un bilet la concertul Guns.

Clasamentul va fi facut public pe 17 septembrie. Fotografiile vor fi uploadate in galeria noastra de concurs pe masura ce vor fi primite si vor fi afisate si mai jos, in aceasta pagina.

Criterii de jurizare a imaginilor:

Fiecare reprezentant al juriului (redactia metropotam) va puncta cu note intre 1 si 5 urmatoarele repere la fiecare fotografie, cu care se va face media aritmetica:
1. incadrarea in tema si/sau interpretarea ei
2. originalitatea, conceptul
3. executia tehnica, aprecieri calitative

UPDATE: castigatorii celor doua bilete la concertul GNR sunt Silviu Pavel si Diana Constantin. Felicitari, asteptati detalii despre cum veti intra in posesia biletelor (pe e-mail)

Silviu Pavel Diana Constantin

Intregul clasament poate fi vazut aici.


10 comentarii vrei sa comentezi?

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
Puiu
#1 -

Nu pot comenta pozele

Lamuriti-ma si pe mine cum pot comenta pozele.

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
Cristina
#2 -

New comment

Trebuie sa ai cont pe 100eyes.ro (galeria foto a metropotamului) si acolo trebuie sa iti fi salvat din profil linkul permanent al profilului (explicatii mai detaliate pe e-mail).

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
Puiu
#3 -

Nu pot comenta pozele

Nu m-ati lamurit.Nu merge sa comentez

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
Puiu
#4 -

Am

Am cont pe 100eyes,sunt logat,dar cand vreau sa scriu imi cere sa-mi modific profilul ca sa pot comenta.L-am modificat de 10 ori dar tot asa imi zice..

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
Puiu
#5 -

ma lamuriti ?

Asta nu inteleg : din moment ce sunt LOGAT,de ce nu pot comenta ? Ce modificari sa-i aduc profilului ? Sa zic ca sunt din Bucuresti,sau ce ? (glumesc)

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
Anca Ionescu
#6 -

New comment

Tocmai vroiam sa va intreb daca userul "Puiutu" de pe 100eyes face parte din echipa metropotam si daca da, daca nu e cam neprofesionist sa desfiintati fotografiile cu atata ura si obraznicie.

Dupa ce am citit comentariile anterioare as vrea sa sugerez ca poate ar fi mai bine sa dezactivati comentariile la fotografiile de concurs tocmai pentru a preveni ca un asemenea user sa para ca face parte din juriu, lucru care v-ar cam discredita.

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
Mihai
#7 -

Comentariile domnului Puiu

Sunt total de acord cu domnisoara Anca Ionescu. Pe langa faptul ca parerile acestui domn sunt incarcate de obraznicie, elegant din partea lui ar fi fost sa nu-si expuna parerile inainte de desemnarea unui castigator - cine stie, poate fi banuit de influentarea juriului (asa cum a fost banuit si la concursul Redcat).

In plus, perspectiva lui este una limitata si injusta - critica un concurent pentru ca poza lui, desi profesionista, nu este facuta in Romania, dar "uita" sa critice acelasi aspect la una dintre fotografiile pe care le vede drept castigatoare (nu cea realizata in Piata Unirii, cealalta).

Mai mult, se pare ca in acceptiunea lui "jungla urbana" reprezinta exclusiv o aglomerare dezordonata de oameni (cam banal dupa parerea mea, ca sa nu spun de-a dreptul facil si lipsit de inspiratie). Jungla este plina de viata, dar nu la modul evident, ci de multe ori subtil (ziua cand este cald sau ploua jungla pare parasita, desi stii ca undeva acolo animalele se ascund de intemperii). Mai degraba simti apasarea atmosferei, nu haosul.

Jungla nu inseamna exclusiv haos, dezordine (ca tema concursului mai sus mentionat la care domnul Puiu a insistat la fel de mult sa-si faca cunoscute opiniile). Dimpotriva, toti am invatat la scoala ca in jungla vegetatia este ordonata pe etaje - asta apropo de fotografiile in care ordinea sau alinirerea i se pareau acestui domn desuete.

Perspectivele asupra junglei urbane sunt multe, nu se reduc la o gloata de oameni - ce viziune banala, facila, lipsita de originalitate si de un fin spirit de observatie!

Ca sa nu trezesc banuieli, mentionez ca nu particip la acest concurs. Am actionat doar in virtutea dorintei de a combate o parere injusta.

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
puiutu
#8 -

@ Mihai

In primul rand ca sunt pareri personale.In al doilea rand defineste OBRAZNICIE .In al treilea rand,daca parerile mele sunt limitate si injuste ,de ce te oftici ? Mai ales ca zici ca nu participi? Am observat ce se intampla,dumneata nu iti dai cu parerea despre fotografii,iti dai cu parerea despre...parerea mea. Si cand iti dai cu parerea despre tema o faci la modul general,adica de scoala generala. Ia pozele pe rand si da-ti cu parerea,asa ne putem contrazice,nu la modul in care o faci dumneata. Cealalta poza pe care o vad castigatoare e in Romania 100%,mai exact in Timisoara. Se vede in fundal o parte din catedrala iar in dreapta cladirea operei...Si daca jungla o vezi ca pe o entitate organizata,etajata si subtil plina de viata,atunci m-am lamurit. Pe gandirea asta una din pozele castigatoare e aia cu cladirea parasita.Caci,nu-i asa,noaptea e plina de viata.Aurolaci si alte lighioane...

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
Cristina
#9 -

New comment

Anca, nu stim de unde ai facut legatura intre userul "Puiutu" si juriul Metropotam (care e compus, ca de fiecare sfanta data, exclusiv din redactia pe care o gasesti aici: http://metropotam.ro/Redactia/).

Apoi, si tu si Mihai ar trebui sa puteti recunoaste un troll cand vedeti unul si sa nu ii dati apa la moara. Comentariile sunt intr-adevar emfatice, dispretuitoare si meschine, dar nu putem opri un om sa isi spuna parerea, cata vreme se incadreaza in niste limite de bun simt (al limbajului). Cata vreme inca nu le-a incalcat, comentariile raman acolo.

Si, inca o data, juriul nu este atat de fraier incat sa fie influentat de cateva comentarii meschine.

Concurs: Welcome to the jungle in Paradise City (premii in bilete la GNR)
Anca Ionescu
#10 -

New comment

Am facut legatura intre "Puiutu" si juriu pentru ca intamplator am deschis o poza pe care dumnealui o declara castigatoare si am crezut ca s-a facut deja clasamentul. Citind comentariile la alte fotografii am inceput sa am dubii :) Nu am verificat lista cu membrii redactiei.

Oricum mi se pare pacat ca singurele comentarii la fotografii sunt cele ale acestui user. S-ar zice ca numai trollii isi exprima parerile :)Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera