Inchis Castiga bilete la Pink Martini- Ciuc Summer Fest in schimbul unui cocktail roz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Castigatorii sunt:

1. Roxana Fica (o invitatie dubla la ziua 2 Ciuc Summer Fest)
2. Raluca Eclemea (o invitatie simpla la ziua 2 Ciuc Summer Fest)
3. Marius Ionescu un bax de bere Ciuc

Acestia vor fi contactati pentru a afla unde este redactia noastra ca sa vina sa-si ridice premiile. Felicitari si distractie placuta!

Update! Votarea s-a incheiat. Pozele vor fi luate la testat si la notat in redactie. Maine anuntam castigatorii!


N.B: Ana Maria Dragomir a fost descalificata din concurs pentru ca a inscris o poza care nu ii apartine si pentru ca nu a raspuns la mailul nostru in care o rugam sa ne trimita originalul.

Nu e un concurs pe modelul "cat poti sa bei?" sau "cat roz poti sa suporti?". Nu, testam talentul tau de barman si vrem, desigur, si dovada. Nu te vom ruga sa vii cu bautura la redactie, dar te vom ruga sa ne trimiti o fotografie cu bautura roz preparata in casa.

Ce primesti in schimbul unei inofensive distractii? O distractie si mai mare la concertul Pink Martini de la Ciuc Summer Fest de pe 17 iulie; alaturi de Pink Martini, pe scena vor mai urca si Urma, Kumm, Brum Conspiracy si Les Elephantes Bizzares.

Pozele pot fi votate din galeria concursului, aici adica.

Ca sa fim mai limpezi, sa-ti spunem regulile concursului:

- trebuie sa pregatesti o bautura roz. Ingredientele sunt la alegerea ta, important e sa fie ceva roz in cocktail-ul tau. Nu trebuie sa pui neaparat alcool, doar daca vrei. :-)
- ne spui si noua ce ingrediente magice ai scos din frigider si din bar si ne spui pe scurt cum a fost procesul creatiei.
- faci o poza bauturii roz si o trimiti pe cea mai buna.
- se recomanda, dar nu e obligatoriu, sa si testezi preparatul roz si, daca vrei, ne trimiti si impresii post degustare (apreciem sinceritatea).
- trimiti reteta, poza cu numele tau si numarul de telefon la concurs@metropotam.ro. Te rugam ca mailul sa aiba subiectul "Concurs foto Pink Martini".
- pozele vor fi incarcate intr-o galerie speciala pe 100eyes.ro (site-ul cu fotografii al Metropotamului) si de acolo se vor putea vota si admira cu jind bauturile din imagini.

Perioada desfasurarii concursului:

- pozele se pot trimite de astazi, 6 iulie pana pe 12 iulie inclusiv. Fotografiile vor fi urcate in galerie la maximum 24h de la primire. Votul poate incepe imediat ce apare poza pe site, asadar, cu cat trimiti poza mai repede, cu atat ai sanse mai mari sa strangi mai multe voturi.
- votul ramane deschis pana pe 14 iulie, ora 14:00 cand vom spune stop vot si vom preda stafeta in redactie.
- notele finale sunt compuse din nota publicului (50%) si din nota data de Metropotam (50%) - notare dupa urmatoarele criterii: incadrarea in tema, originalitatea si calitatea fotografiilor, dar si in functie de cat de apetisant ni se pare cocktail-ul tau.
- castigatorii vor fi anuntati joi, 15 iulie.Premii:

1. Premiul I: o invitatie dubla la ziua 2 din cadrul Ciuc Summer Fest
2. Premiul II: o invitatie simpla la ziua 2 din cadrul Ciuc Summer Fest.
3. Premiul III: un bax de bere Ciuc la festival.

Asteptam cu mare interes si sete pozele tale. Fii original, arunca si o umbreluta, o maslina, o atentie si ne vedem la festival!

3 comentarii vrei sa comentezi?

Castiga bilete la Pink Martini- Ciuc Summer Fest in schimbul unui cocktail roz
marius
#1 -

posibila frauda

buna ziua, am gasit o fotografie pe flicker http://www.flickr.com/photos/8671748@N02/3396783209/ (este imaginea cu care participa unul dintre concurenti) Acolo ca user este lana info media (in profilul lor scrie ceva de genul We are a team of Northern Thailand afficinados living in the beautiful city of Chiang Mai, both Thais and foreigners).

Castiga bilete la Pink Martini- Ciuc Summer Fest in schimbul unui cocktail roz
Irina
#2 -

Verificare

Buna Marius,

Multumim pentru atentionare. Vom verifica daca poza apartine participantei sau daca este luata de pe flickr. Daca este frauda, poza va fi scoasa din concurs.

Castiga bilete la Pink Martini- Ciuc Summer Fest in schimbul unui cocktail roz
marius
#3 -

completare la posibila frauda

inca un link cu bautura de mai sus http://www.diningguidechiangmai.com/2009/03/cool-down-with-cocktails.html .Altceva nu mai spun de ea :)Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera