Inchis Concurs foto: un bilet la Aerosmith pentru o fotografie Crazy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Avem iarasi un concurs foto pentru voi: trimite-ne o fotografie care sa fie ilustrarea perfecta a unui titlu de piesa Aerosmith si poti castiga un bilet la concertul de pe 18 iunie.

O recomandare: am prefera sa evitati titlurile prea generice de tipul Pink, Amazing, Darkness, Cryin', si pe cat posibil sa alegeti titluri mai rare, mai greu de ilustrat, si sa nu le puneti peste o imagine veche, ci sa produceti fotografii noi si originale.

Regulament

Fotografiile (una/participant) se vor trimite la adresa concurs [at] metropotam [punct] ro pana la data de 3 iunie, inclusiv.

Va rugam sa nu ne trimiteti fotografii prea mari, e un concurs foto online. Rezolutia maxima recomandata: 800 px latura lunga. Nu uitati sa va mentionati numele complet.

Acceptam imagini procesate, acceptam dipticuri sau tripticuri, dar nu acceptam colaje (inserarea elementelor straine fotografiei originale).

Sistem de notare

Pe masura ce vor fi trimise, fotografiile vor fi uploadate in galeria de Concursuri foto a site-ului de fotografie al metropotamului, 100eyes.ro, unde pot fi votate de vizitatori.

Punctajul obtinut la data inchiderii concursului va avea pondere de 20% la punctajul final.

Dupa inchiderea perioadei de concurs juriul metropotam va puncta cu note intre 1 si 5 urmatoarele repere la fiecare fotografie, cu care se va face media aritmetica:
1. incadrarea in tema si/sau interpretarea ei
2. originalitatea, conceptul
3. executia tehnica, aprecieri calitative

Aceasta nota va avea pondere de 80% din punctajul final.

Punctajul final se va obtine facand media ponderata intre nota publicului (20%) si nota juriului (80%). Fotografia cu cel mai mare punctaj se premiaza cu un bilet la concertul Aerosmith.

Rezultatele se vor publica pe 4 iunie, seara.

UPDATE: Castigatoarea la puncte este Ioana Mitu, cu fotografia Get a grip. Clasamentul total se poate vedea in tabelul de aici.

Nu fiti prea dezamagiti, stim ca am avut un singur bilet de data asta, dar stati pe aproape, mai pregatim ceva frumos cu mult mai multe bilete la Aerosmith (si fara concursuri foto de data asta, promitem :-).

Ioana Mitu, Get a grip3 comentarii vrei sa comentezi?

Concurs foto: un bilet la Aerosmith pentru o fotografie Crazy
Vlad
#1 -

blat

a fost aranjat, poza nu e deloc originala, si dupa nota publicului nu aveau nici o sansa sa castige.

Concurs foto: un bilet la Aerosmith pentru o fotografie Crazy
Adelina
#2 -

de acord

Da, se vede ca a fost aranjat acest concurs. In primul rand, fotografia nu e originala, iar executia ei lasa de dorit. Nu transmite nimic, dimpotriva, este printre cele mai proaste fotografii inscrise in concurs. Iar pentru asta nu trebuie sa fii profesionist, se vede de la o posta cat de proasta e fotografia. Pacat, sunt dezamagita de faptul ca eventuale prietenii duc la asa ceva - pana acum, concursurile mi s-au parut corecte.

Concurs foto: un bilet la Aerosmith pentru o fotografie Crazy
Cristina
#3 -

New comment

Ne pare rau ca aveti impresia asta, nu aranjam absolut nici un concurs si am fost cat de transparenti am putut. Am publicat tabelul cu notele publicului si ale juriului nostru (in care s-au aflat, ca intotdeauna, 5 oameni).

Trebuie sa intelegeti ca un concurs foto NU este un concurs de popularitate. Cand am organizat asemenea concursuri, bazate doar pe votul publicului, iesea castigator cel cu mai multi prieteni la votat.

De asemenea, "frumusetea" este o notiune volatila. Juriul nostru a notat foarte drastic toate cele 3 elemente anuntate (interpretarea temei, originalitatea conceptului si executia tehnica). Nu suntem fotografi de profesie (si concursurile noastre sunt si ele, evident, pentru amatori), dar nici pe dinafaristi nu suntem.

De asemenea, cum am mentionat deja, notele nu se dau de catre UN singur om, care poate fi mai mult sau mai putin subiectiv, ci de catre CINCI. Notele din tabel sunt o medie. In urma unei banale matematici, fotografia a iesit castigatoare dintre multe alte fotografii care meritau si ele un premiu. Din pacate, am avut numai unul de data asta.Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera