Inchis Castiga un curs la Scoala de Improvizatie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Castigatoarea este:

Tcaciuc Cosmina.


Ea va fi contactata de organizatori pentru a afla cand si cum incepe Scoala.

Da, vine vara, vine vacanta, se termina scoala, dar intotdeauna incepe alta, una mai amuzanta de la care nu poti lipsi. De data asta e vorba de Scoala de Improvizatie unde vei invata toate trucurile de actorie fara prea multa regie si vei putea folosi sfaturile de scena si in viata de zi cu zi.

Scoala incepe pe 7 mai si cursurile se tin in fiecare vineri timp de o luna de la 18:00 la 20:00. Daca vrei sa-ti asiguri locul la cursurile de improvizatie, raspunde la quiz, fii cat mai inventiv (improvizeaza) si poti castiga un loc in clasa de incepatori de la Scoala de Improvizatie.

Castigatorul va fi ales in urma unei trageri la sorti, dar asta nu scuza raspunsurile banale. Anuntam noul elev al Scolii de Improvizatie, joi, 6 mai, dupa ora 16:00, dupa ce corectam lucrarile.

Scoala de Improvizatie

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera