Inchis Castiga vouchere de consumatie si reducere la HasHas!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
HasHas implineste un an, ocazie cu care ii uram La Multi Ani, sa-i traiasca vaca din tavan si sa-i fie fericit porcul! :) Nu stiti despre ce vorbim? N-ati fost inseamna in HasHas, un loc fain, unde se intampla lucruri interesante. Si care arata sa-i spunem usor neconventional.

Sunt doua HasHas de fapt. Unul este cel de pe Vasile Lascar, primul, despre care am scris si noi. Al doilea este pe Popa Tatu, vis a vis de B52. Cum HasHas implineste un anisor pe 20 martie, petrecerea se tine in ambele locuri. Dintre lucrurile care se vor intampla acolo:

- magie live de la masa la masa sau trick-uri doar pentru tine. Asta ar trebui sa fie foarte amuzant!
- cocktailul Hashas o sa coste doar 10 lei.
- din ora in ora se va da o narghilea cu absint (da, au!) moca
- tombola cu bonurile de consumatie din ziua respectiva
- DJ Raif pune muzica la party in HasHas 1 de la ora 22:00 (toata nebunia incepe la 16:00 si tine pana pleaca si ultimul petrecaret acasa)

HasHas are pentru voi si vouchere pe care le puteti castiga dupa ce completati acest quiz si daca aveti noroc la tragerea la sorti dintre cei care au raspuns corect. Premiile sunt doua vouchere de 50 lei fiecare si doua vouchere de 10% reducere in oricare dintre cele doua hasHas-uri timp de trei luni.  Hint: poate va ajuta site-ul lor cand raspundeti la intrebari.

Deadline: vineri, 19 martie, ora 14:00. Succes!

Castigatori vouchere de 50 lei: Ghita Alecsandra, Velichi Olimpia
Castigatori vouchere de reducere 10%: Matei Dan, Luiza Toma

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera