Inchis Castiga un voucher de 30 de lei la Disco Fever din clubul Goblin

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Acum un an incepea nebunia disco in clubul Goblin cu seria de petreceri DISCO FEVER. De-a lungul anului care tocmai a trecut au fost sase astfel de petreceri la care lumea a venit, a baut, s-a distrat si s-a costumat. Joi, 28 ianuarie, DISCO FEVER-ul aniversar isi deschide portile la ora 22:00. Daca nu vrei sa-l ratezi si sa te trimitem in Goblin si cu un voucher de 30 de lei, completeaza corect urmatorul quiz (pentru a raspunde mai usor cauta raspunsurile pe site-ul clubului Goblin) si poti castiga unul dintre cele 10 vouchere in valoare de 30 de lei puse la bataie.

Pentru cei care vor sa vada cam cum decurge un astfel de party, puteti arunca un ochi pe fotografiile de aici.

Deadline: miercuri, 27 ianuarie, 12:00.

Castigatorii sunt: Andrei Barbu, Sabina Basiul, Vlad Colodeiciuc, Vaduva Mirela, Naita Irina, Savuica Daniela, Vasilescu Florin Marius, Calota Andreea, Moise Alina Marilena, Solomon Gabriel.

afis

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera