Inchis Castiga o cina romantica la Tephra!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
V-am povestit de Tephra. E un loc frumos, elegant, cu un concept in spate unde nu puteti merge doar sa beti o cafea sau sa dansati ci, mai nou, sa si mancati. Si ce se potriveste mai bine unei cine romantice cu jumatatea mai buna decat un decor ce aminteste de un castel, cu lumanari, candelabre sau scaune imbracate in catifea?

cina romantica

Tocmai de aceea avem un concurs ce are ca premiu o cina romantica pentru doua persoane la Tephra. Vom avea doi castigatori. Tot ce trebuie sa faci e sa completezi urmatorul quiz. Noi vom trage la sorti un castigator dintre cei care au raspuns corect care va avea parte de o cina romantica in atmosfera specifica Tephra. Inainte sa-l completezi, poate ar fi bine sa arunci o privire pe review-ul nostru si pe site-ul Tephra. Deadline: 2 februarie, ora 12:00.

Daca nu ati castigat, nu va suparati. Puteti merge la cina romantica de luni pana vineri, seara, unde aveti un meniu special – antreu, fel principal, garnitura, desert si vin.

Succes!

Castigatori: Rotaru Daniel, Stoica Theodora

3 comentarii vrei sa comentezi?

Castiga o cina romantica la Tephra!
prenumele
#1 -

amuzant....

=))) m-am razgandit, nu mai vreau nici o cina... am vazut pozele si filmul de pe siteul lor...
geeezaz, arata ca un restauran din anii '90 cu influente turcesti.
cea mai tare chestie e manechinul ala negru urcat pe un stalp :))

Castiga o cina romantica la Tephra!
f buna cina
#2 -

minciuni

bulshit! eu am mancat la ei la cina si a fost supeeer bun; chiar atenti oamenii. si sa fim seriosi, unde mai mergi in ziua de azi sa arate atat de bine, sa coste asa putin si sa fie f gustos; pe langa aperitiv si felul doi , am avut parte si de un desert delicios.A! plus vinul...come on! omul asta clar vrea sa faca rau restaurantului

Castiga o cina romantica la Tephra!
Paula M.
#3 -

cina....

Cred ca sunt cativa ani buni de cand nu am mai luat masa in oras. Mi-ar placea tare mult sa ies la o cina.Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera