Inchis Taj si Metropotam te invita la o masa indiana!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Picant, aromata, condimentata, ametitoare, inselatoare, greu de descris este mancarea indiana. Te invaluie in arome ciudate, cu gusturi necunoscute, date de mixuri de tot felul de condimente pe care doar indienii stiu sa le puna impreuna. Tocmai de aceea, Taj si Metropotam te invita miercuri, 18 noiembrie, la o masa indiana. Unde? La Taj, bineinteles.

Pentru aceasta, va invitam la un scurt quiz despre mancarea indiana. Aveti timp sa-l completati pana luni, 16 noiembrie, ora 14:00. Dintre cei care au raspuns corect, tragem la sorti trei castigatori care vor merge impreuna cu Metropotam miercuri seara la Taj.* Vom testa aici mai multe mancaruri indiene, vom face fotografii, vom vorbi si ne vom lua la intrecere cine mananca mai iute. (Glumim. Sau?)

Citeste review-ul la restaurantul indian Taj.

*Atentie. Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti din Bucuresti si miercuri seara sa fiti disponibili sa mergem impreuna sa testam mancarea indiana.

Castigatori: Maracineanu Alin, Calin Valentin, Locusteanu Irena


Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?Disponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera