Inchis Castiga un abonament la Artmania Festival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca nu ti-ai luat inca bilet la Artmania si vrei sa ii vezi pe cei de la Opeth, Nightwish si My Dying Bride, ai sansa sa castigi unul din cele 4 abonamente pe care le avem. Raspunde corect la urmatorul quiz pana pe 14 iulie, ora 12.00 si poti castiga un abonament Artmania.

artmania

Castigatori: Nuca Robert, Adrian Nistor, Breazu Diana, Dumitriu Laura Sinziana

3 comentarii vrei sa comentezi?

Castiga un abonament la Artmania Festival
Tina
#1 -

si eu :)
Pentru cine nu le are cu quizurile da' are masina si mere catre Sibiu vineri, daca nu-i e frica a socializa cu streini nebuni, streinii nebuni (doi la numar) poseda doua invitatii, pentru sofer si prietenul/a din dotare. Daca nu se supara metropotamu' ca-i sabotez concursul, mai multe detalii aici: http://www.rockaholic.tv/blog/2009/07/invitatii-la-artmania-2009-moca/
Castiga un abonament la Artmania Festival
Ileana
#2 -

New comment

Sper macar ca quiz-urile primite dupa deadline nu se vor valida. Cel putin asa ar fi corect. Nu am dreptate?

Castiga un abonament la Artmania Festival
Gina
#3 -

New comment

concursul a fost inchis de ieri si castigatori au fost anuntati via e-mail, ne cerem scuze pentru intarzierea anuntarii castigatorilorDisponibil doar pentru membrii clubului metropotam.

Clubul metropotam se adreseaza comunitatii de oameni pasionati de iesit in oras, informati si cu o viata activa. Acest grup de oameni are un set de nevoi specifice pe care existenta acestui club le adreseaza. In mod concret, membrii clubului beneficiaza de 3 lucruri:

Daca esti membru, te rugam sa te loghezi.

Nu esti membru deja? Devino acum, ai o gramada de avantaje!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Descopera